Nietsnut! (6+)

In Nietsnut! ontmoeten we Oscar. Oscar woont alleen. Hij werkt alleen. Hij doet eigenlijk alles alleen. Dat is wel zo gemakkelijk. De enige die hij dagelijks spreekt is zijn computer assistent MiCo. MiCo zegt hem precies wat hij moet doen, wanneer hij het moet doen, en hoe. Zonder zijn apparaten zou Oscar niet weten hoe hij zou moeten leven.

Maar dan valt de stroom uit. Niks werkt meer, zelfs MiCo zwijgt en Oscar raakt in paniek. Er is niemand die hij om hulp kan vragen en er is niemand die hem vertelt hoe hij zijn kalmte zou moeten bewaren.

En dan klinken er vreemde geluiden en begint hij dingen te zien die er daarvoor niet waren. Langzaam wordt duidelijk dat Oscar niet langer alleen thuis is. Onbekende figuren zijn zijn huis binnengekropen. Ze zien er raar uit, maken muziek en dagen Oscar uit om uit zijn schulp te kruipen. Maar Oscar houdt alleen van normaal en dit is niet normaal! Die figuren moeten weg. Maar hoe krijg je iets weg waarvan je niet eens weet of het er wel echt is of misschien toch in je eigen hoofd zit?

Met Nietsnut! kruipen we in je hoofd en duiken in de fantasie. Hoe ver reikt je verbeelding en hoe spannend of gevaarlijk is de wereld in je hoofd?

Nietsnut! is een absurdistische voorstelling vol bonte live-muziek.

Tekst en concept: Amarins Romkema

Muziek: Carlos Zorita Diaz, Kristjan Martinsson

Spel: Barry Emond, Kristjan Martinsson, Carlos Zorita Diaz